Hoop die leeft in mij Tour

Datum: 26 oktober 2019

Tijd: 20:00

Locatie: Verrijzeniskerk, Bachlaan 150, 8031 HL Zwolle

zaterdag 26 oktober 2019 20.00u
Verrijzeniskerk, Bachlaan 150, 8031 HL Zwolle

Gospelkoor Tin Speransa en gospelartiesten Reyer en Sharon Kips gaan in samenwerking met Compassion touren met het doel om de allerarmste kinderen een hoopvolle toekomst te bieden.
Samen staan ze op 25 en 26 oktober op het podium in Veenendaal en Zwolle.

Het thema ‘hoop’ houdt ons al een tijdje bezig. De naam van ons koor betekent ‘Heb Hoop’, en het afgelopen jaar hebben we ons als koor afgevraagd hoe we meer kunnen doen wat onze naam zegt wie we zijn. Dat leidde tot het opnemen van een complete CD met liederen die vertellen over de hoop die in ons leeft: Jezus!

Toen we bezig waren met het opnemen van de CD kwam al snel het idee daar een goed doel aan te koppelen. Een voormalig Compassion sponsorkind kwam langs op een repetitie-avond, en dat raakte ons. We besloten meteen als koor een sponsorkindje te sponsoren en zo ontstond het idee om meer kinderen uit haar omgeving te gaan helpen. En daarom trekken we nu het land in!

Omdat het thema ‘Hoop’ centraal staat in veel liederen van Reyer – denk aan zijn Album Hoop in mij – en Sharon Kips ambassadrice is van Compassion, was een mooie muzikale samenwerking zo gemaakt.

De avonden beginnen om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl

Kaarten: €15,00
Kaart en de nieuwe cd: €19,00 

Cd af te halen bij het concert.