MessAge-dienst Vaassen

Op zondag 26 januari 2020 organiseert de Vaassense Dorpskerk opnieuw een laagdrempelige MessAge-dienst. Deze dienst zal worden geleid door ds. Sjoerd Muller uit Beekbergen. Gospelkoor/band Tin Speransa uit Nijkerk zal onder leiding van Marcel Koning medewerking verlenen aan deze dienst en de samenzang begeleiden. Het thema van deze dienst is “DANKBAARHEID”.

Sjoerd Muller is deeltijdpredikant in Epe. Daarnaast werkt hij voor KRO/NCRV. Als reporter werkt hij voor de Radio 5-programma’s “Bert op 5” en “Zin in Weekend”. Daarvoor ook bij Groot op 5, Katholiek Nederland Radio en Kruispunt. Van januari tot en met maart 2017 werkte hij als redacteur en researcher bij de TV-programma’s “Mijn Maria” en “Jacobine op Zondag”.

Vanaf 18.30 uur is er inloop met koffie, thee en fris. Dan is er gelegenheid om in gesprek te gaan met leden van de werkgroep en de kerkenraad. De dienst begint om 19.00 uur. Na afloop wordt een extra collecte bij de uitgang gehouden voor de onkosten van de dienst
Wees welkom, het belooft opnieuw een fijne dienst te worden! Vanaf 18.30 uur kunt u al terecht voor koffie, thee of fris. Dan is er ook gelegenheid om in gesprek te gaan met leden van de werkgroep, de kerkenraad en de predikant. De organiserende werkgroep hoopt velen te kunnen verwelkomen in deze MessAge dienst.

Adres : Dorpskerk Vaassen
Torenstraat 15, 8171 CP Vaassen

https://www.facebook.com/events/491215184865224/

Foto: Hein Peter Jonker