Verhuur

Huren? Het overwegen waard!

Gospelkoor Tin Speransa uit Nijkerk wil een professioneel koor zijn. De afgelopen jaren is er veel gedaan om dat te realiseren: we hebben een vakkundige dirigent, een muzikaal combo en… een moderne geluidsset met ervaren technici.
Er is veel geïnvesteerd in de geluidsset en dit heeft geresulteerd in een uiterst moderne en professionele set, speciaal ontworpen voor (gospel)koren in moeilijk versterkbare ruimten zoals kerkgebouwen.
Vanaf nu kunt ook u van deze geluidsset gebruik maken. Tin Speransa stelt haar geluidsset (met technicus) beschikbaar voor verhuur.

Uw voordeel

Wanneer u kiest om de versterking van uw concert of optreden uit te besteden aan Tin Speransa, heeft u er zelf geen omkijken naar. De apparatuur, logistiek, versterking en eventuele opnamen worden helemaal door ons verzorgd. Ook zijn er mogelijkheden om onderdelen van de geluidsset te huren.
Over het transport hoeft u zich geen zorgen te maken. Tin Speransa zorgt ervoor dat alles op de afgesproken tijd op locatie aanwezig is.
Kosten

Tin Speransa heeft geen winstoogmerk maar vraagt uiteraard wel een vergoeding. Deze bedraagt € 350,- voor de huur van de complete set (excl. transportkosten, € 0,32 per km). Daarnaast bedraagt het uurtarief van de geluidstechnicus € 20,-.
Wanneer er nog aanvullende apparatuur gehuurd moet worden zal dit separaat in rekening worden gebracht.

Meer weten?

Neem contact op via verhuur@tinsperansa.nl en wij stellen een vrijblijvende offerte op.